Busenkel lövbiffpanna
4-5 portioner
500-600 g lövbiff
3 stora gula lökar
290 g champinjoner på burk, skivade
1 kalvbuljongtärning
1-2 tsk sambal oelek
2½ dl matlagningsgrädde
3-4 msk kinesisk soja
2 msk flytande margarin
salt
Peppar
Strimla lövbiffen, dela löken i mitten och skiva den i smala skivor.
Fräs lövbiff och lök i en panna, tillsätt svampen (utan spad) samt grädde, buljongtärning, soja och sambal oelek och koka ihop i ca 15 min.
Krydda med salt och peppar om det behövs.
Servera med pasta, ris eller potatis och sallad.
Receptet kommer från Matklubben
5 portioner
4 ProPoints/port
600 g lövbiff
3 stora gula lökar
290 g champinjoner på burk, skivade
1 kalvbuljongtärning
1-2 tsk sambal oelek
2½ dl mat extra 4%
3-4 msk kinesisk soja
1 tsk olja
salt
Peppar
Gör likadant som ovan...
500-600 g lövbiff
3 stora gula lökar
290 g champinjoner på burk, skivade
1 kalvbuljongtärning
1-2 tsk sambal oelek
2½ dl matlagningsgrädde
3-4 msk kinesisk soja
2 msk flytande margarin
salt
Peppar
Strimla lövbiffen, dela löken i mitten och skiva den i smala skivor.
Fräs lövbiff och lök i en panna, tillsätt svampen (utan spad) samt grädde, buljongtärning, soja och sambal oelek och koka ihop i ca 15 min.
Krydda med salt och peppar om det behövs.
Servera med pasta, ris eller potatis och sallad.
Receptet kommer från Matklubben
5 portioner
4 ProPoints/port
600 g lövbiff
3 stora gula lökar
290 g champinjoner på burk, skivade
1 kalvbuljongtärning
1-2 tsk sambal oelek
2½ dl mat extra 4%
3-4 msk kinesisk soja
1 tsk olja
salt
Peppar
Gör likadant som ovan...
Kommentarer
Skicka en kommentar