Krämig kycklinggryta
5 portioner
6 ProPoints/port
625 g kycklingfilé
1 tsk olja
1 bit purjolök
1 förp philadelhiaost a 300 gram, light 12%
2 dl vatten
1 dl mat extra 4%
1 msk chilisås
4 msk tomatpuré
1 msk konc. kycklingfond
paprikapulver
salt
peppar
Gör så här :
Bryn kycklingen färdig i olja, ta upp och lägg på en tallrik, bryn purjolöken.
Vänd ner kycklingen, och vattnet + fonden. Låt puttra ihop några minuter.
Vänd ner philadelphian, chilisåsen, tomatpuré och grädden.
Smaka av med lite paprika pulver och sat&peppar.
Servera med god pasta och sallad.
6 ProPoints/port
625 g kycklingfilé
1 tsk olja
1 bit purjolök
1 förp philadelhiaost a 300 gram, light 12%
2 dl vatten
1 dl mat extra 4%
1 msk chilisås
4 msk tomatpuré
1 msk konc. kycklingfond
paprikapulver
salt
peppar
Gör så här :
Bryn kycklingen färdig i olja, ta upp och lägg på en tallrik, bryn purjolöken.
Vänd ner kycklingen, och vattnet + fonden. Låt puttra ihop några minuter.
Vänd ner philadelphian, chilisåsen, tomatpuré och grädden.
Smaka av med lite paprika pulver och sat&peppar.
Servera med god pasta och sallad.
Kommentarer
Skicka en kommentar