Stekt rödspätta med potatissallad
1 portion
9 ProPoints
Rödspättafilé á 150 g
1 tsk flytande margarin
2 kokta potatisar
1 kokt morot
3 msk matlagningsyoghurt (Max8%)
2 tsk röd stenbitsrom
1 msk dill
Gröna bönor
Skiva potatis och morot, blanda försiktigt med yoghurt, rom och dill. Krydda fisken med salt och peppar och stek i margarinet.
Använder man DuoVal på fisken, blir det 11 pp/port
Källa: Veckoblad Viktväktarna
9 ProPoints
Rödspättafilé á 150 g
1 tsk flytande margarin
2 kokta potatisar
1 kokt morot
3 msk matlagningsyoghurt (Max8%)
2 tsk röd stenbitsrom
1 msk dill
Gröna bönor
Skiva potatis och morot, blanda försiktigt med yoghurt, rom och dill. Krydda fisken med salt och peppar och stek i margarinet.
Använder man DuoVal på fisken, blir det 11 pp/port
Källa: Veckoblad Viktväktarna
Kommentarer
Skicka en kommentar