Thaikyckling
8 portioner
5 ProPoints/port
1 kg kycklingfilé
4 dl fraiche, max 8%
2 dl Mat Extra 4%
½ dl kinesisk soja
½ dl sweet chilisås
salt
peppar
Dela filéerna i bitar (2 -3 delar beroende på storleken) och lägg i en form. Rör ihop övriga ingredienser i en skål och häll över kycklingen. Ställ formen i ugnen 175 grader, ca t 1 timme (tills kycklingen är färdig)
Servera med pressad potatis eller ris och en sallad.
5 ProPoints/port
1 kg kycklingfilé
4 dl fraiche, max 8%
2 dl Mat Extra 4%
½ dl kinesisk soja
½ dl sweet chilisås
salt
peppar
Dela filéerna i bitar (2 -3 delar beroende på storleken) och lägg i en form. Rör ihop övriga ingredienser i en skål och häll över kycklingen. Ställ formen i ugnen 175 grader, ca t 1 timme (tills kycklingen är färdig)
Servera med pressad potatis eller ris och en sallad.
Kommentarer
Skicka en kommentar