Favoritfisk
4 portioner
6 ProPoints
600 g fiskfilé, torsk eller spätta
2 tomater
1½ dl chilisås
2 dl fraiche (max 8%)
½ dl hackad dill
1 dl mager ost (max 17%)
salt
Lägg fisken i en ugnsfast form och salta. Skiva tomaterna och lägg över. Blanda chilisås, fraiche och dill. Bred det över fisken. Strö över ost.
Gratinera 15-20 minuter i 225 grader.
Servera med potatis och grönsaker.
6 ProPoints
600 g fiskfilé, torsk eller spätta
2 tomater
1½ dl chilisås
2 dl fraiche (max 8%)
½ dl hackad dill
1 dl mager ost (max 17%)
salt
Lägg fisken i en ugnsfast form och salta. Skiva tomaterna och lägg över. Blanda chilisås, fraiche och dill. Bred det över fisken. Strö över ost.
Gratinera 15-20 minuter i 225 grader.
Servera med potatis och grönsaker.
Kommentarer
Skicka en kommentar