Kassler- och vitlöksgratäng
4 portioner
10 ProPoints/port
150 g tagliatelle
400 g kassler
1 purjolök
2 tsk flytande margarin
1 burk champinjoner
2 dl fraiche, max 5%
3 dl buljong
150 g färskost med vitlök max 15%
½ dl riven ost max 17%
Tillaga pastan enl förpackningen och lägg i en ugnsform. Strimla purjon och fräs i margarin. blanda ner svamp och tärnad kassler. värm fraiche, buljong och färskost, rör ner purjo, svamp och kassler. Häll det över pastan, strö över riven ost och gratinera i ugn 225 grader ca 20-25 min.
10 ProPoints/port
150 g tagliatelle
400 g kassler
1 purjolök
2 tsk flytande margarin
1 burk champinjoner
2 dl fraiche, max 5%
3 dl buljong
150 g färskost med vitlök max 15%
½ dl riven ost max 17%
Tillaga pastan enl förpackningen och lägg i en ugnsform. Strimla purjon och fräs i margarin. blanda ner svamp och tärnad kassler. värm fraiche, buljong och färskost, rör ner purjo, svamp och kassler. Häll det över pastan, strö över riven ost och gratinera i ugn 225 grader ca 20-25 min.
Kommentarer
Skicka en kommentar