Kycklingtoast
4 personer
10 ProPoints/port
8 toastbröd
250 g kycklingfile
1 tsk olja
salt
örtkrydda
1½ dl riven ost, max 12%
rödlök
tomat
14 tsk smör, ex Bregott
Stek kycklingen helt färdig i olja, krydda med salt, och örtkrydda.
Värm upp smörgåsgrillen eller våffeljärnet, smöra brödet på utsidan av brödet, dvs. den sida som ligger mot järnet.
Skiva kycklingen i tunna skivor och fyll brödet med ost , tomat , kyckling och lök innan du lägger den i järnet. Grilla den tills osten har smält och den fått en riktigt fin färg på utsidan.
Sen är det bara att äta !
10 ProPoints/port
8 toastbröd
250 g kycklingfile
1 tsk olja
salt
örtkrydda
1½ dl riven ost, max 12%
rödlök
tomat
14 tsk smör, ex Bregott
Stek kycklingen helt färdig i olja, krydda med salt, och örtkrydda.
Värm upp smörgåsgrillen eller våffeljärnet, smöra brödet på utsidan av brödet, dvs. den sida som ligger mot järnet.
Skiva kycklingen i tunna skivor och fyll brödet med ost , tomat , kyckling och lök innan du lägger den i järnet. Grilla den tills osten har smält och den fått en riktigt fin färg på utsidan.
Sen är det bara att äta !
Kommentarer
Skicka en kommentar