Matkinas benfria kotlett
4 portioner
6 ProPoints/port
500 g benfri kotlett
Sås:
2½ dl mat extra 4%
2 dl fraiche, max 8%
1 dl riven ost, max 12%
2 msk kinesiksk soya
2 msk dijon senap
1 Gul lök, fin hackad
Salt
Peppar
Lägg dom benfria råa kotlettskivorna i gratängformen.
Rör ihop såsen och häll den över kotletterna .
Grädda gratängen i 225 grader i 50 minuter .
Servera kokt potatis och grönsaker ev vinbärsgele
6 ProPoints/port
500 g benfri kotlett
Sås:
2½ dl mat extra 4%
2 dl fraiche, max 8%
1 dl riven ost, max 12%
2 msk kinesiksk soya
2 msk dijon senap
1 Gul lök, fin hackad
Salt
Peppar
Lägg dom benfria råa kotlettskivorna i gratängformen.
Rör ihop såsen och häll den över kotletterna .
Grädda gratängen i 225 grader i 50 minuter .
Servera kokt potatis och grönsaker ev vinbärsgele
Kommentarer
Skicka en kommentar