Parmesangratinerad torsk med couscous
Inte ofta att jag äter fisk, det är en lyx vara för att det är inte billigt att köpa. Men kom över billig torsk.
Jobbade med en cup och hade lite tid över och hittade detta receptet på en sida, nu minns jag inte vilken.
Smidig och lätt att göra. Det gillar jag.
Parmesangratinerad torsk
2 portioner
300 g torsk
100 g riven parmesan
2 portioner
300 g torsk
100 g riven parmesan
2 dl creme fraiche
2 vitlöksklyftor
1 klyfta citron
1 tsk basilika
salt
svartpeppar
Sätt ugnen på 200 grader
Lägg torsken i en ugnsform.
Blanda riven parmesan, creme fraiche, pressad vitlök, saft från citronklyfta, krydda med salt, svartpeppar och basilika.
Häll blandningen över fisken.
Sätt formen i mitten av ugnen i ca 12 minuter tills den får gyllenefärg.
Servera med couscous och sallad.
Smakling måltid!
Sätt ugnen på 200 grader
Lägg torsken i en ugnsform.
Blanda riven parmesan, creme fraiche, pressad vitlök, saft från citronklyfta, krydda med salt, svartpeppar och basilika.
Häll blandningen över fisken.
Sätt formen i mitten av ugnen i ca 12 minuter tills den får gyllenefärg.
Servera med couscous och sallad.
Smakling måltid!
Kommentarer
Skicka en kommentar