Kycklinginnefile i himmelsksås
Idag skulle jag haft en helt annan rätt men tyvärr fick jag inte tag på ingredienserna.
Det var en krydda och en speciell sås jag skulle ha tag på. Inget fanns på Willys. Såsen har de haft innan, de har andra med samma märke men just denna fanns inte. Kollade webb handling så verkar den finnas i andra willys.
Krydda kunde jag löst själv igenom att blanda ihop.
Så det fick bli något helt annat.
Har gjort denna sås innan men bara i ugn, nu gjorde jag allt i pannan.
Kycklinginnerfile i himmelsksås
2 portioner
300 g kycklinginnerfile
salt
peppar
Sås
1,5 dl grädde
1 dl creme fraiche
1 tsk sambal oelek
1 msk kinesisk soja
Bryn kycklingen oäså de blir genomstekta och får färg.
Lägg dem på en tallrik.
Blanda i såsen i pannan, grädde, creme fraiche, sambal oelek och kinesisk soja.
Rös om och koka upp.
Smaka av om det behövs mer salt, peppar och sambal oelek.
Lägg i kycklingen i såsen och låt det koka några minuter så kycklingen blir varm.
Servera med ris och sallad.
Hoppas det smakar.
Kommentarer
Skicka en kommentar