Kyckling med bacon och parmesansås
Äntligen fredag får man väl säga, det har varit mycket denna vecka.
Intensivt på jobbet och sedan i onsdag lite musik med vännerna.
Igår blev det lite mat lagat, dvs detta recept.
Till detta recept gjorde jag rostad potatis i airfryern. Jag brukar krydda med salt, svartpeppar och vitlökspulver, sedan lite avokadoolja. I går blandade jag i riven lagrad ost. Så gott.
Kyckling med bacon och parmesansås
2 portioner
2 st kycklingfilé
100 g bacon
1 tsk dijonsenap
2 dl creme fraiche
1 dl riven parmesan
salt
vitpeppar
Banka ut kycklingen så den bli jämntjock. Salta och peppra och stek kycklingen klar och lägg den åt sidan.
Stek bacon så den nästan blir knaperstekt. Häll i creme fraiche, dijon och parmesan. Smaka av om det behövs salt och peppar.
Ha i kycklingen och låt den bli varm i såsen.
Servera med rostad potatis och sallad.
Hoppas det smakar
Ni behöver inte ha i kycklingen i såsen om ni kan hålla den varm under tiden såsen blir klar.
Kommentarer
Skicka en kommentar