Parmakyckling
Nu börjar det närma semester, jobbat 6 dagar till sedan blir det 6 veckor semester.
Det skall bli härligt med semester. Lite mer tid att leta efter recept.
Dagens recept hittade jag i Hemmets veckotidning nr 20 2024.
Vad lite det ser ut på tallriken, de är stora och jag försöker lura ögat att det ser mycket ut när jag tar kort för att inte tallriken ser så stor ut. Men idag jag det inte.
Tyvärr fick jag inte tar på parmaskinka så jag fick ta prosciutto. Det funkade bra.
Parmakyckling
2 portioner
2 kycklingfiléer
salt
peppar
1/2 kruka basilika
65 g parmaskinka
Sätt ugnen på 225 grader.
Salta och peppra kycklingen och lägg basilika blad på dem.
Rulla in dem i parmaskinka.
Bryn filéerna och lägg dem i en ugnsform.
Sätt in i ugnen i ca 25 min.
Servera med potatissallad och sallad.
När jag skriver in receptet här så missade jag att bryna filéerna men det blev bra ändå.
Kommentarer
Skicka en kommentar