Pitabröd med cajukyckling och ranchdressing
Denna vecka har jag inte Hellofresh för jag kunde inte ta emot en låda i lördags.
Men jag valde att beställa en extra rätt som är lätt att göra.
Salladen som var till denna rätt åt jagvtill annan mat och köpte ny så det passade bra för jag visste att den inte skulle hålla hel veckan.
Cajunkryddad som är med i denna rätt har jag gjort en egen blandning på. Finns under kryddor.
Pita med cajunkyckling och ranchdressing
2 portioner
2 pitabröd
3/4 dl gräddfil
25 g majonnäs
1 vitlöksklyfta
150 g sallafsmix
280 g kycklinginnerfile
Cajunkrydda (vitlökpulver, lökpulver, paprika, chilipulver, peppar, oregano, timjan, salt)
Sätt ugnen på 220 grader.
Värm pitabröd i ugnen i ca 3-4 min. Eller enligt anvisningar.
Blanda cajunkrydda, olja, salt och peppar. Vänd kycklingen i kryddblandningen.
Stek kycklingen klar.
Pressa vitlök.
Blanda gräddfil, majonnäs, vitlök, salt och peppar.
Blanda salladsmixen med ranchdressingen.
Fyll pitabröd med sallad och kyckling
Hoppas det smakar.
Kommentarer
Skicka en kommentar