Vitlökskyckling i Parmesansås
Skulle vara en gryta i originalreceptet men fick en feeling och ändra på det för jag var sugen på pasta.
Inspirationen till dette recept är ett Zeina Morthada recept som skall vara med helkyckling men jag valde arr skära det i bitar istället.
Glömde basilkan som skulle vara med i rätten, kom på det när jag var klar med all mat och lagt upp maten. Typsikt mig.
Vitlökskyckling i parmesansås
2 portioner
300 g kycklingfile
2 portioner
300 g kycklingfile
3-4 vitlöksklyftor
1 schalottenlök
1,5 dl grädde
3/4 dl finriven parmesan
1/2 kruka basilka
1 schalottenlök
1,5 dl grädde
3/4 dl finriven parmesan
1/2 kruka basilka
1 tsk paprika
salt
peppar
2 portioner pasta
Koka pastan enligt anvisningar.
Hacka löken, Dela kycklingn i mindre bitar och krydda med paprika, salt och peppar.
Hacka basilika.
Stek kycklingen i en panna och ha in hackad lök och pressad vitlök. Tllsätt grädde och blanda väl.
Ha i parmesan och basilika och smaka av om mer kryddning behövs.
2 portioner pasta
Koka pastan enligt anvisningar.
Hacka löken, Dela kycklingn i mindre bitar och krydda med paprika, salt och peppar.
Hacka basilika.
Stek kycklingen i en panna och ha in hackad lök och pressad vitlök. Tllsätt grädde och blanda väl.
Ha i parmesan och basilika och smaka av om mer kryddning behövs.
Blanda i pastan.
Servera med sallad.
Hoppas det smakar.
Servera med sallad.
Hoppas det smakar.
Kommentarer
Skicka en kommentar