Kyckling i sötsur glaze
Nu är jag ett steg närmare att komma i fatt mig med det jag har lagat.
Försöker ta enkla recept eller så hittar jag lite genvägar.
Åter igen ett hellofresh recept, som jag samlat här i min receptbank.

Kyckling i sötsur glaze
2 portioner
2 kycklingfiléer
25 ml soja
1/2 dl vatten
20 g sweet chili
10 g sriracha
mjöl
Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
Torka av kyckling. Krydda kyckling med salt och peppar. Täck den med mjöl och stek den i 2 min på varje sida.
Lägg i en ugnsform och sätta in i ungen ca 12 minuter.
Vispa ihop sriracha, soja och vatten. Häll i det i samma panna du stekte kycklingen och sjud 1-2 min. Ta av från värmen och ha i sweet chili.
Servera med vitlöksris och gärna picklade grönsaker
Hoppas det smakar

Kommentarer
Skicka en kommentar