onsdag 8 maj 2013

Tacogratäng

4 port
9 ProPoints/port

400 g  nötfärs, max 10%
2 rödlök
4 tomater
200 g champinjoner
2 tsk flytande margarin
1 påse tacokrydda
1 dl vatten
8 msk tacosås, välj din favorit
4 msk riven ost 17%
100 g tortilla chips
blandad sallad

Skär lök i tunna båtar, klyfta tomat och champinjoner. Rosta grönsakerna 1 minut i het stekpanna. Fördela grönsakerna i 4 ugnsfasta portionsskålar. Hetta upp margarinet i ett stekjärn, bryn färsen och tillsätt tacokryddan och vatten. Låt det koka i några minuer tills det mesta av vätskan dunstat.
Fördela köttfärsen äver gränsakerna, toppa med tacosås och ost. Gratinera i ugn, 200 g till gratängen fått fin färg.
Servera med chips och sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar