onsdag 8 maj 2013

Tunnbröds tacos

8 st

8 skivor mjukt tunnbröd
500 g nötfärs
½ tsk salt
1 tsk aromat
½ tsk citronpeppar
1 knivsudd kajennpeppar
250 g majskorn
3-4 dl riven ost
1 isbergshuvud, fint strimlat
hot ketchup och tabasco
strimlad paprika

Lägg upp tunnbrödet i en korg, gärna under fuktig handduk eller plast så att det håller sig mjukt. Fräs upp köttfärsen, krydda den lagom het med salt, aromat och citron- och kajennpeppar.
Häll upp färsen i en bordgryta med lock.
Servera till behören i separata skålar - en med majs, en med riven ost och en med strimlad gönsallat.
Ställ ketchup- och tabasco-flaskorna på boret.
Låt var och en kombinera sin egen tunnbröds taco.

Källa: Läcker sommarmat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar