Asiatiskwrap på blandfärs
En wrap till som jag gjorde i förra veckan. Den blev god.
Jag valde att döpa om den då jag inte känner att det är en VietnamesiskWrap då jag inte använde kryddorna som var med.
Smidigt att göra men kal bli lite kladdigt om färsen har för mycket vätska när man lägger den på tortillan.

Denna var det potatis till, det kan man skippa och göra mer sallad till istället.
Asiatiska wrap på blandfärs
2 portioner
250 g blandfärs
Asiatiska wrap på blandfärs
2 portioner
250 g blandfärs
2 stora tortillabröd
25 ml japansk soja, 5 tsk
salt, peppar
vitlökspulver, MSG, chiliflakes
1 tsk socker
1 morot
strimlad spetskål
ca 20 cm gurka
1 lime
salt, peppar
vitlökspulver, MSG, chiliflakes
1 tsk socker
1 morot
strimlad spetskål
ca 20 cm gurka
1 lime
asiatisk majonnäs
Skala morot och gurka i långa remsor med en potatisskalare.
Blanda gurka, morot och strimlad spetskål, ha på en skvätt limesaft.
Stek färsen med kryddor tills den är genomstekt. Ha i soja och socker, stek ytterligare 1-2 minuter.
Värm tortilla bröden
Lägg på färsen på brödet, asiatisk dressing och sallad. Vik in kanterna och rulla ihop till en wrap.
Servera till rostad potatis och/eller sallad.
Hoppas det smakar
Stek färsen med kryddor tills den är genomstekt. Ha i soja och socker, stek ytterligare 1-2 minuter.
Värm tortilla bröden
Lägg på färsen på brödet, asiatisk dressing och sallad. Vik in kanterna och rulla ihop till en wrap.
Servera till rostad potatis och/eller sallad.
Hoppas det smakar

Kommentarer
Skicka en kommentar